Over Ons
Slagerij Van Ballaert is een gevestigde waarde op de Gemeenteplaats in Brecht.
Over-overgrootvader Van Ballaert opende in 1909 de slagerij en begon als veehouder met het zouten en roken van hammen.
De tradities die meer dan 100 jaar geleden startten, worden vandaag nog steeds toegepast. “We maken onze producten op basis van de oude, succesvolle recepten, en voegen er een hedendaags tintje aan toe”.
Meer dan 90% van de vleeswaren wordt door Jef Van Ballaert zelf bereid, “met veel liefde, en dat proef je”. Die ambachtelijke bereidingswijze leverde het ‘Handmade in Belgium’-authenticiteitslabel op.
Topkwaliteit
Bij ons kies je uit een zorgvuldig gekozen assortiment van huisgemaakte kwaliteitsproducten.
Vakmanschap
De kennis en liefde voor het vak werden van vader op zoon doorgegeven, al vier generaties lang.
Expertise
Heb je vragen over jouw bestelling? Ons team staat klaar om je te helpen.